Teljes teltház várható a DVTK vasárnapi mérkőzésén

Megosztás

Diósgyőrben eleve országos szinten magasnak számít az érdeklődés a futballmérkőzések iránt, a hétvégi bajnokavató összecsapásra pedig minden bizonnyal az új stadion történetének legtöbb nézője lesz kíváncsi élőben.

A hazai szurkolók szerdán estig 9000 belépőjegyet vásároltak meg elővételben, a jegyfogyás mértékének megfelelően a klubnak ezért újabb szektorokat kellett megnyitnia és a vendégszektor is áthelyezésre került – közölte a DVTK sajtóosztálya csütörtök reggel.

Mint írják: a legjobb helyek gyakorlatilag már hétfő estére elfogytak, a jegyvásárló kedv azonban nem csökken, ezért a klub úgy döntött, hogy ezen a találkozón a T és U szektorok helyett az X szektorban helyezi el a vendégszurkolókat. A döntésnek köszönhetően így az R, az S és a T szektorok is a hazai szurkolók rendelkezésére állnak.

– Fantasztikus érzés lesz ismét csordultig telt stadionban szurkolni, de az Ultras Diósgyőrrel egyeztetve ismételten arra kérjük a szurkolókat, hogy a villamossín felőli ultraszektorokba csak azok vásároljanak belépőjegyet, akik a szervezett csoportokkal közösen 90 percen keresztül állva szeretnének szurkolni, mindenki más számára a többi szektor áll rendelkezésre – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Martini Emil, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda vezetője.

Az eddigi rekord 12753 néző volt, ez minden bizonnyal megdől majd vasárnap.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek